Tonnin Ideatonninidea

Liminganlahden Nuorkauppakamari hakee yhdessä Kempeleen ja Limingan kuntien kanssa uusia, helposti toteutettavia ja rohkeita ideoita kuntalaisille suunnatulla ideakilpailulla. Kilpailu on avoin 5.4.- 12.5.2017 välisenä aikana.

Idean toteuttamiskustannukset saavat olla korkeintaan tuhat euroa.  Ideoita ei etukäteen rajata mitenkään. Ehdotuksista palkitaan ja toteutetaan kunnittain 1-3 parasta ideaa.
Voittaneiden ideoiden esittäneitä muistetaan palkitsemistilausuudessa kukkakimpulla sekä Tonnin Idea -kunniakirjalla.

Kehittämisideoita voivat antaa kaikki kempeleläiset sekä liminkalaiset iästä riippumatta. Ideakilpailun tarkoituksena on herättää kuntalaiset esittämään ideoitaan paremman, viihtyisämmän ja toimivamman tai muuten vain mukavamman kunnan kehittämiseksi. Myös pienet ja helposti toteutettavat ideat ovat tervetulleita.

Ideaan tulee liittää lyhyt perustelu sekä oma nimesi ja ikäsi yhteystietoineen.

Kempeleen TONNIN IDEA –kilpailuun voit osallistua
• sähköisellä lomakkeella: Kempeleen idealomake
• jättämällä ideasi Kempeleen kunnantalon seinällä olevaan postilaatikkoon
• lähettämällä ideasi perinteisen postin välityksellä osoitteella: Kempeleen kunta, PL 12, 90440 Kempele. Kirjoita kuoreen merkintä TONNIN IDEA –kilpailu.

Limingan TONNIN IDEA –kilpailuun voit osallistua
• sähköisellä lomakkeella: Limingan idealomake
• jättämällä ideasi Limingan Kirjastolla olevaan Idea-laatikkoon
• lähettämällä ideasi perinteisen postin välityksellä osoitteella: Limingan kunta, Iivarinpolku 6, 91900 Liminka. Kirjoita kuoreen merkintä TONNIN IDEA –kilpailu.

Yhdessä ideoimalla voimme saada aikaan vaikka mitä!

Lisätietoja koko Tonnin Idea -kilpailusta: Liminganlahden Nuorkauppakamari, projektipäällikkö Marko Malkamäki, p. 040 501 6397
Lisätietoja Kempeleen Tonnin Idea -kilpailusta: kehitysjohtaja Eija Puotiniemi, p. 0500 663 662
Lisätietoja Limingan Tonnin Idea -kilpailusta: elinkeinopäällikkö Teemu Haapala, p. 044 577 9037

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>